Accountancy

 

De branche waar wij ons als een vis in het water voelen! Wil je jouw standaard Accountancy template naar een hoger niveau brengen dan helpen onze HLDN je graag. 

Fiscaal & Financieel 

 

Vanaf de start van HLDN (voorheen OutSite 4u) zijn wij nauw verweven met de Accountancy branche. Onze eerste HLDN Accountancy Template hebben we al in 2014 ontwikkeld in samenwerking met Michel van Dijk van Focus 4u en de afgelopen jaren hebben we deze geperfectioneerd in samenwerking met al onze dierbare Accountancy klanten.

Geen fiscaal of administratief proces is ons vreemd en in januari 2023 is DK Accountants & Adviseurs live gegaan met AFAS en zij hebben dit direct gedaan in de door ons ontwikkelde HLDN Accountancy Template.  

Benieuwd hoe DK Accountants & Adviseurs werkt met de software van AFAS in onze HLDN Accountancy Template? 

 

 

 

DK Accountants & Adviseurs

 

Trots zijn wij erop officieel partner te zijn van dit dynamische accountants kantoor wat volop in beweging is.

Voor 2023 werkte alle kantoren van DK Accountants & Adviseurs met hun eigen applicaties wat het onderling samenwerken en structureren lastig maakte. 

Eind 2022 heeft DK Accountants & Adviseurs de stoere stap genomen om HLDN carte blanche te geven en de software van AFAS aan te schaffen. Wij hebben voor hen de software van AFAS direct geoptimaliseerd en alle administraties samengevoegd, de facturaties gecombineerd, al hun werkprocessen ondergebracht in onze workflows in AFAS en een klantportal opgezet. 

 

InSite als volwaardig intraweb

 

Voor de medewerkers van DK Accountants & Adviseurs hebben we een volwaardig Intraweb neergezet met behulp van AFAS InSite volledig in de look & feel van de organisatie. 

Medewerkers hebben hier hun persoonlijke werkplek voor hun eigen mutaties en wensen maar ook een thuis voor alle werkprocessen netjes per afdeling bij elkaar. 

AFAS en HLDN hebben hier van alle losse vestigingen één krachtig accountantskantoor neergezet en van alle medewerkers een groot team gemaakt. 

 

 

AFAS beheer & support

 

Na de implementatie van de software van AFAS bij DK Accountants & Adviseurs hebben wij geen afscheid van elkaar genomen. 

Tot op vandaag ondersteunen wij deze mooie organisatie met hun enthousiaste team bij hun werkzaamheden in en met AFAS. 

Zijn er nieuwe ontwikkelingen na een update die interessant zijn voor ze of wensen ze uitbreidingen of aanpassingen dan voeren wij deze voor ze door en we geven trainingen indien gewenst aan nieuwe collega's. 

Ook verlenen wij support aan de key-users via ons supportdashboard zodat ze altijd een HLD hebben om op terug te vallen als er uitdagingen zijn met de software.