AFAS partner

 

We hebben eigenlijk maar één talent en dat is AFAS!
Het team van HLDN bestaat uit AFAS experts en specialisten allen met hun eigen expertise waardoor wij in staat zijn alle verschillende modules van AFAS voor je in te richten, beheren en optimaliseren.  

 

 

Gecertificeerde AFAS experts

 

HLDN is een AFAS partner waar je terecht kan voor alle vraagstukken en uitdagingen met betrekking tot de inrichting en optimalisatie van AFAS Profit, InSite en OutSite.

Al onze gecertificeerde AFAS experts en specialisten werken enkel en alleen met de software van AFAS en wij besteden veel tijd aan training en studie van de software. Hierdoor zijn wij als partner van AFAS altijd up-to-date en kunnen wij je adviseren indien er nieuwe mogelijkheden zijn die voor jullie organisatie interessant kunnen zijn. 
 

OutSite & InSiteBij HLDN zijn we van oudsher gespecialiseerd in het inrichten, ontwerpen en restylen van OutSite en InSite van AFAS. 
Wij durven met trots te melden dat wij de mooiste OutSite's en InSite's maken voor onze klanten en onze eigen website (volledig AFAS OutSite) is daar een prachtig voorbeeld van. 

Wil je jullie werken bij website, cursus website of InSite ook gerestyled hebben zodat deze naadloos aansluit bij jullie website en huisstijl? 
 


 

 

 

Trainingen & opleidingen

 

Onze HLDN zijn echte 'AFAS gekkies' die hun kennis maar wat graag met jou willen delen! 

Naast het inrichten en optimaliseren van de software geven wij ook één op één uitleg, inrichtingsadvies en training maar ook 'knoppen' training aan gebruikersgroepen en inspiratiesessie's.  

Onze HLDN kunnen ook een op maat gemaakte trainingsprogramma's samenstellen voor jouw eigen nieuwe AFAS applicatiebeheerder. Hierbij combineren we de training met de lopende werkzaamheden bij jouw organisatie zodat de geleerde onderdelen direct in de praktijk toegepast worden.

ProjectmanagementNaast het technisch ondersteunen bij de inrichting en optimalisatie van de software van AFAS is het ook mogelijk dat we het totale projectmanagement op ons nemen zodat je als klant volledig ontzorgt bent.

Wij nemen je organisatie, de gebruikers en key-users mee in het totale implementatie, inrichtings- of optimalisatietraject. 


 


 

 

 

Wat onze klanten vinden

Trots en blij zijn wij met al onze klanten die vaak al jarenlang bij ons zijn. Fijn om te horen dat deze samenwerking aan beide kanten goed bevalt.