Maatwerk

 

HLDN is gespecialiseerd in (complexe) koppelingen & Switch-its met de software van AFAS.

'De enige beperking is je eigen fantasie'

 


Lopen jullie voor de troepen uit?


Veel van onze klanten gebruiken de software van AFAS optimaal maar missen nog net even dat laatste stukje om maximaal gebruik te maken van de automatiseringsmogelijkheden van hun software pakketten.

Speciaal voor deze groep die graag die 'extra mile' wil maken ontwikkelen wij eenvoudige en/of complexe koppelingen & integraties. 
 

'Wij koppelen en integreren enkel en alleen met de Software van AFAS'
 

AFAS Koppelingen

 

Met een koppeling kan je informatie uit de ene applicatie automatisch over laten zetten naar een andere applicatie. Een koppeling kan van pakket A naar B zijn, andersom of zelfs beide kanten op. 
Voor ons is het alleen belangrijk dat minimaal een van de softwarepakketten AFAS is.

'Wij maken eenvoudige en complexe koppelingen tussen AFAS en andere softwarepakketten'.

 

 

AFAS integraties / Switch-its

 

Bij een Switch-it met de software van AFAS kan je gegevens uit AFAS halen of extern invoeren, hier een bewerking of berekening op los laten of de gegevens verrijken en deze vervolgens weer terug updaten naar AFAS. 

We hebben een aantal standaard oplossingen maar de meeste koppelingen en Switch-its die wij maken met AFAS zijn klantspecifiek ontwikkeld en volledig naar wens van de klant.

Een kleine Switch-it kan al een enorme tijdswinst en/of besparing opleveren. 

 

Nodum (Knoop)

 

Nodum is het online platform wat wij gebruiken en wat als bijzonder kenmerk heeft dat het al een volledige geintegreerde en stabiele koppeling heeft met de connectoren van AFAS.

Je betaald jaarlijkse één minimaal vast bedrag aan hostingskosten waardoor ook een eenvoudige koppeling of integratie binnen handbereik is.

Het unieke van Nodum is dat we hier ook webpagina's en integratie pagina's mee kunnen maken zodat je onze oplossing naadloos kan integreren in AFAS InSite of OutSite. 

Er is eigenlijk maar een beperking en die is je eigen fantasie!  Bedenk het en het kan, Nodum & AFAS een gouden duo.